Sayfalar

30 Haziran 2011 Perşembe

DİDİM HATIRASI -DİDİM BULUŞMASI


Bu aralar bu  blogumu cok ihmal ediyorum ama haklı sebeplerim var. Satşa yoğunluk verdim birde  13-21 haziran arası tatile gittik. Didim'e. Daha doğrusu Akbük'e.Oralara  kadar gitmişken Sevgili Belgin Ablacımı görmemek olmazdı.Daha doğrusu biraz da bu buluşma icin tatili oradan ayarladık diyebilirim :) Eşimle kızım otelde kaldılar ben minibüsle Didim'e gittim. Buluştum Belgin Abla ile. Önce merkeze biraz uzak bir Cin Restorantına götürdü beni. Daha doğrusu eşi bıraktı arabayla. Akşam servise alışkın restorant sahipleri Nazım Ustayı  evinden cağırtarak günün öğlen saatlerinde harika yemekler hazırladılar. Benim yıllar  öncesinden edindiğim hoş olmayan tecrubeler ile  Cin Yemeklerinden uzak durmayı  tercih ediyordum.Fakat yemekler harikaydı. Her restorantta aynı lezzeti bulacağımı pek sanmıyorum.  Bu arada Belgin abla ben ve Buse için harika hediyeler  hazırlamış Buse toka delisi olarak cıldırdı resmen :) Ben otele döner dönmez hemen resimlerini cektim. İyiki de cekmişim fotograf makinemiz sizlere ömür yüklemeyi 10 gündür uğraşıyorum ezan saati diyemi nedir Allah tarafıından nerdeyse bilgisayara aktarabildim. Eğer Makinemiz düzelirse daha güzel ve ayrıntılı fotolar cekmeye calışırım. Zaten cok konuşkan değilimdir üstüne Ben o gün biraz tutuktum hiç konuşamadım :)
Öncelikle Belgin abla 15 yıl öncesinde beraber calıştığımız iş arkadaşıma tıpatıp benziyordu.  İnsanlar benzer ama tek  yumurta ikizi olsalar bu kadar benzemezlerdi. Onun şaşkınlığı oldu bende. Eşim bile fotografı görünce bu resimdeki Göknur değilmi  dedi :))
Biraz eşimle kızımı bıraktığım icin aklım onlardaydı, birazda yabancısı olduğum yerler eşim arayıp hemen gel dese epey bir uzak yerdeydik  yada  bilmediğin yerlere niye gidiyorsun dese haklı :) ama diğer taraftan Belgin abla cok tatlı dilli , misafirperver  yemekler müthiş Didim harika...

Belgin Ablayada eşinede cok teşekkür ederim. Cok misafirperverlerdi cok iyi ağarladırlar Allah razı olsun  Herşey gönüllerine göre olsun.


11 yorum:

  1. Ne de güzel bir buluşma olmuş hem de güzelim Didim de. Ah ahhh özledim inş. Eylül de geliyorum Didim :D Sevgiyle kalın, öpüldünüz :D

    YanıtlaSil
  2. arzucugum bende didim akbukteyim,keske haberim olsaydida bende gelseydim,bir daha geldiginde aras mutlaka
    terazi53 nejla

    YanıtlaSil
  3. Canım,
    ne güzel olmuş. Bende blog arkadaşlarımla buluşup tanıştığımda çok mutlu oluyorum.Güzel bir gün olmuş. Kuzucuğun hediyelerini de en güzel günlerde kullansın.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  4. Ne güzel bir buluşma olmuş canım, belgin hanımın hediyeleri çok güzel prenses güle güle kullansın..Hayırlı cumalar diliyorum canım sevgiler..

    YanıtlaSil
  5. çok teşekkür ederim. Gerçekten Didimde buluşmada cok güzeldi.
    Nejla abla ben senin orada olduğunu bilmiyordum üzüldüm şimdi seninlede haberleşirdim

    YanıtlaSil
  6. canım yazdıkların için çok teşekkür ederim....seninle tanışmak beni çok mutlu etti bidahaki buluşmamızı sabırsızlıkla bekliyorum... kimbilir belki başka arkadaşlarda bize katılırlar:)

    YanıtlaSil
  7. canim gecen sene bahsetmistim sanirim hatirmadin,hatta ayse hanimla bulusacaktik ben ayagimi incitmistim bulusamadik,ben yaz basinda geliyorumkisa kadar kaliyorum,insallah bir daha gelirsen beklerim,belgin hanim hangi blogtan ,ben tanirmiyim,sevgiler,opuyorum
    terazininhunerleri.blogcu.com

    YanıtlaSil
  8. kıskandım ben ama ya:(((fırsatın varken tadını çıkar şekerim oh ne güzel gezmişsin yarasın arkadaşım:)hediyeleriniz çok güzel güle güle kullanın

    YanıtlaSil
  9. Nejla abla unutmusum kusura bakma nolur evet bahsetmiştin. inşallah seninlede tanışmak nasip olur birgün.

    Nilüferim Su Ciceeem seni daha tanımadan hatta doğru düzgün blogunu bile takip etmeden önce kanımın kaynadığı nadir insanlardan birisin. inşallah seninlede tanışırız birgün. Evrene gönderelim isteğimizi o buluşmayı ayarlar bizim için ;)

    YanıtlaSil
  10. ahh bacım benim aynen kalp kalbe karşı derler aynen inşallah tanışmayı bende çok istiyorum bu tarafa bekliyorum bende yolun düşmesede sen düşür:))

    YanıtlaSil
  11. canım düşecek galiba eylül gibi Allah kısmet ederse :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...