Sayfalar

2 Mart 2011 Çarşamba

Blogspot Hakkında Bende Birşeyler Yazayım Eksik Olmayayım :)))

1000 lerce blogger arasında birtek ben miyim böyle düşününen bilemiyorum ama ben blogum kapanacak ah ah vah vah , digitürk niye  hakkını savundunda dava acıp kazandın hakim amcalar siz  ne  anlarsınız internetten diyenlerden değilim :)
Bu blogspot uzantısı diyeyim caiz bir tabir bulamadım :)) Blogspot yazarlarını ne zaman korudu,  haklarını  savundu ki şimdi biz blogları kurtarcaz diye ona masummuş  gibi şefkat gösteriyoruz. Sıkışınca hemen bizim arkamza saklanıveriyor. Daha 3 sene öncemiydi bütün bloglar uçmuş gitmişti.

Herkesin günlerdir aklnı kurcalıyor. Yine  uçarsa diye Psikolojisi bozulanlar var sabaha kadar ya kapanırsa diye bloglarından ayrılamayanlar var. Facebookta görmüşsünüzdür grupları yazılanları..
Bakalım  gelecek  senelerde ne gibi adrenalin hazırlayacaklar bizlere... 
Ben wordpresste yeni bir blog açtım buradaki bütün içeriği  yorumları virgülüne kadar taşıdım neyseki bu hizmeti  sağlamışlar  bize. Alışana kadar biraz karışık ama idare edeceğiz :))
Ben zaten wordpresse geçmeyi düşünüyordum blogspotun bu ani nahoş sürprizlerine  göre diğer taraf bana profesyonelce ve altyapısı  daha sağlam görünüyor .

Belki geçerken yaşayacağımız tek ve en büyük sıkıntı izleyiciler ve takip ettiklerimin tekrar düzenlenmesi olabilir. Ondada dostlarımız bizi yalnız bırakmazlar (inşallah)
Blogcu'da olduğu  gibi gelen ziyaretcilerin yorum yazamaması ve isteğim haricinde bloguma  reklamlar döşeme durumları olmazsa,  geçiş ve alışma döneminden sonra oradan devam etmeyi planlıyorum. Hepten aykırımı konuşurum beya :))

1 yorum:

  1. :)) bende pek etkilenmedim bu durumdan arzum çünkü biz zaten bir bağ kurdur uzantısı ne olursa olsun:))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...