Sayfalar

9 Şubat 2011 Çarşamba

Bakalım Neler Varmışşş


Bu aralar ÖrgüCafe' deki Kadınlar günü hediye cekilişimiz için hazırlıklar yapıyorum. Yapıyorum beğenmiyorum sonra başka birşeyler daha yapıyorum son karar ne olur  ne gönderirim bilemiyorum. Ama cekilişlerde en cokta bu hazırlık  süresince yaşadığım kararsızlıkları telaşları seviyorum. 2  çile ip alıp  sırasavmak değil  olay. Özenmek lazım.O  kişi için uğraşmak bulmak yapmak lazım :) Şimdilik aşağdaki şallardan birincisini  örüyorum. Bakalım bitince nasıl  olacak.. Az kaldı aslında  bu gün biraz zorlasam biterdi ve sizlerle de paylaşırdım ama nette boşboş gezmeyi tercih ettim :))

Bu arada blogumdaki çekiliş için henüz bir tarih belirlemedim. Ama cok uzatmamayı düşünüyorum. Mesela  en geç 23 Nisana kadar...

Çünkü 300. izleyici sayısına ulaşırsam  19 Mayıs'ta blogumda yeniden genel katılımla  bir blog çekilişi yapmayı planlıyorum.  ( şu an 252) Ben asker kızı olduğumdan herhalde küçüklüğümden beri Resmi Bayramları coşkulu kutlamaya alışığım blogumdada bunu gelenek haline getirmeyi kısmet olursa Allah ömür verirse istiyorum..

6 yorum:

  1. arzu iyi geceler diliyorum..:))yorumlarınla motive oluyorum bu arada belirteyimm..
    benim sana sormak sitediğim bişey var..ben örgü yarışması yada ne biliyim örgü tasarımı yarışması gibi bişeyler olursa katılmayı çok isterim..bunula ilgili olarak önerebileceğin bir adres var mıdır??bilindik tanıdık güvenilir..nette baktım biraz araştırdım ama bulamadım...aklıma sen geldin benimde..bilgi verirsen çok sevinirim arkadaşım..şimdiden teşekkürler..:))ve tekrardaann iyi geceler..

    YanıtlaSil
  2. canım sevgiler çok daha fazlasına da ulaşacağından eminim .

    YanıtlaSil
  3. arzucum hediye konusundada elişi konusundada çok özenli davrandığını biliyorum.keşke herkes senin gibi olsa.ama malesef...çekilişlerinin gönlünce olmasını diliyorum.sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. ARZUCUĞUM
    BEN FORMUNUZA ÜYE OLDUM.EN OLGUN ÜYENİZ BENİM VE BU FORUMLARI KULLANMAYI PEK BİLMİYORUM.ÖĞRENMEYE ÇALIŞACAĞIM. O YÜZDEN DE BENİ BAZI ŞEYLERDEN MUAF TUTUN DİYORUM LÜTFEN.BİLGİLERİNİZİ BEN DE PAYLAŞMAK İSTİYORUM BANA BİR AYRICALIK MESAJ YAZMADIM DİYE SİLMEYİN

    YanıtlaSil
  5. Permaren; aslnda yorum okumayı cok sevdiğim halde her dolaştığm her bloga maalesef yorum yazmıyorum :) Örgü yarışmalarını bilemiyorum ama bizim ÖrgüCafede olduğu gibi bazı örgü forumlarında da bazen örgüye teşvik etmek yada eğlenmek amaçlı yarışmalar ama büyük çaplı şeyler değil bizimkiler eğlenmek amaçlı.

    Örgü Çantam: cok teşekkür ederim inşallah :)
    Bernacım; cok teşkkür ederim canım evet maalesef ama ben genelde şanslyım banada hep özenilmiş hediyeler geliyor :)
    Örgücüninecim; hayırlı olsun.Aramızda olmana cok mutlu oldum diğer yönetici arkadaşlarıma söylerim ben :)

    YanıtlaSil
  6. ne yaptın hediye işini aşacan mı gene kendini :)ben tıkandım hastalanınca birde arka arkaya misafirler öldüm anacım bakalım şimdiden sonraya kısmet :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...