Sayfalar

13 Ocak 2011 Perşembe

Hastayım :(



Bu seneki grip fena salladı beni. Normalde 3-4 senede bir hasta olurum ama bu aralar doğrulamadım. Birkaç hafta önce,  ben, sonra kızım.. tam geçti gibi derken bu haftasonu eşimle evimize geri geldi ve kabus bana tekrar musallat oldu :( sanki kancalarla  ağırlık asmışlar bütün etlerime.. 39.5 derece ateşimi de dün akşam gördük .
Velhasıl  birkaç gün boyunca  internette herzaman ki kadar vakit geçiremeyebilirim. Modellerle ilgili sorularınız maiilleriniz  geliyor bazen cevaplarınızın gecikme ihtimaline karşı haber vereyim dedim.
Ara sıra bakarım tabiki ama fırsat buldukça  yatmayı tercih edeceğim. Gerçi kızımdan dolayı yatamıyorum ayakta geçiyor mecburen.. Belki  onun için tam bir bağışıklıkta sağlayamadım Merak edeceklere karşı sorumluluk hissettim ve  bilgilendirmek istedim. İsteyenlere doktor raporu getirebilirim :)))

14 yorum:

  1. Canım,
    kıyamam sana. Bu sefer ki salgın. Çok ağrılı ve zor geçen bir şey. Dinlenmeden geçmiyor maalesef. Kendisi geçse bile uzun süre halsizliği devam ediyor. Lütfen bol bol bitkilerden, meyvelerden yararlan.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. çok geçmiş olsun, çorba yapanın ve ilaç verenin çok olsun inşallah....

    YanıtlaSil
  3. geçmiş olsun arzu dikkat etmek lazım dinlen sen boşver modelleri falan fırsat buldukça dinlen canım

    YanıtlaSil
  4. Çok geçmişler olsun canım:((gripzede biri olarak sana tavsiyem bol bol istirahat et..

    YanıtlaSil
  5. çokk geçmış olsun bencede sen dınlen arzu abla senın dınamık ıyıleşmış halın lazım bızlere...

    YanıtlaSil
  6. cok teşekkür ederim sağolun yatıyorum zaten istesemde kalkmaya halim yok :)

    YanıtlaSil
  7. Geçmişler olsun Arzucuğum, bu mail sana ulaştığında sen sapasağlam olursun inşallah. Ayrıca rapora falan da gerek yok yani. Sözün Rapordur bizim için Sevgiler

    YanıtlaSil
  8. canım çok geçmiş olsun büyük bir salgın var sanırım tanıdığım çevremdeki herkes hasta bol bol dinlen başka türlü zor atlatırsın tam geçti derken tekrarlar

    YanıtlaSil
  9. Canım arkadaşım benim çok çok geçmiş olsun biran önce iyileşmen dileğiyle.
    Bu sene grip hepimizi vuruyor gidip gidip geliyor.Bol bol dinlen canım öpüyorum.

    YanıtlaSil
  10. Çok geçmiş olsun ,a cil şifalar dilerim.salgın hızla yayılıyor, herkes grip ve yüksek ateşle geçiriyor.Eskiden grip olurduk ama ayakta bir şekilde atlatırdık ,şimdi ne mümkün ,yatak döşek yatırıyor.Alalh gribinde hayırlısını versin :((( Sağlıklı günler seninle olsun...

    YanıtlaSil
  11. cok teşekkür ederim herkese sağolun sizler hasta olmayın inşallah gerçekten eskiden ayakta atladırdık ama bu sefer salladı :)

    YanıtlaSil
  12. arzummm çok geçmişolsunn canımcımm.
    bolbol meyve yeee ıhlamurr içççç

    YanıtlaSil
  13. benim bünye vitamine alışık değil Hacerim son zamanlarda biraz portakal mandalina derken c vitamini almış oldum ağır geldi tabi vucut pizzaya alışınca :))

    YanıtlaSil
  14. geçmiş olsun arzucum RAbim acill şifa versin.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...