Sayfalar

11 Ocak 2011 Salı

Biz Buluştukkk. Süperdiii..



Yaklaşık 10 gün önce 2011 'in ilk  pazar günü Güloanne , ben ve Hümeyra'nın Güncesi buluştuk. Fotoğrafın bilgisayara yüklenmesi için Güloannenin Ankara'ya dönmesini bekledik. Güloannemiz Kadınca' da bana ve Haticeye "yılbaşı için İstanbul'a geleğim  buluşalım" deyince hemen yeri günü belirledik. Cok keyif aldığım bir gün oldu.
Soldan sağa sayalım mı kim kimdir diye tanımayanlar için :)
En solda öndeki güzeller güzelimiz Güloannemiz, hemen yanında oturan güzelimiz Hümeyra'nın Güncesi yani Haticemiz, kafasının üstünde iskender tabağı taşıyan kişi benim ve  yanımdaki güzeller güzeli de Gülonnemizin ablası..
Ama bu makine gerçekten olduğumuzdan şişman göstermiş bizi  :))
Güloannemizi zaten bloglarından çeşitli forumlardan biraz tanıyordum hatta  geçen sene bir çekilişte ona ben cıkmıştım yine İstanbul'daydı ve hediyesini  elden vermek istemişti ama Buse'nin ateşli ve hasta olduğu bir dönemde bir araya gelememiştik onunla tanışma fırsatını kaçırdığım için cok üzülmüştüm. Bu buluşmada da bir engel çıkar da gidemezsem diye korkuyordum.
Hani bazı büyüklerimiz vardır muhabbet edersiniz ama  bir  an gelir ve senin büyüğün  olduğunu cok şey görmüş geçirmiş olduğunu sana hissettirir ve tavsiyeler akıl vermeye dönüşür ya.. mutlaka öyle birileri vardır çevrenizde ne demek istediğimi anlamışsınızdır ;)  itiraf ediyorum ki ben Güloanneyi biraz öyle bekliyordum :) Öyle olsaydı da  hakkıdır çünkü cok marifetli cok donanımlı, cok tecrübeli bir kişi. Ama hiç öyle değilmiş..
Hem Güloanne olup hemde  böyle mütevazı nasıl olunur diye  düşünüyor insan. Konuştuğumuz kadarıyla konulara bakış açılarımızın, değerlendirmelerimizin aynı olduğunu gördüm  Gelecekte bende onun gibi olabilmeyi cok isterim. Her kula nasip olmaz tevazu  sahibi,  küçükleri tarafından sevilen biri olabilmek..
Hatice ile tanışıklığımız daha yeni.. Hatice'nin ne kadar narin bir insan olduğu konuşurken anlaşılıyor zaten. Hani bir kelebek konduğu zaman zarar vereceksiniz diye korkarsınız ya Hatice de aynı hassaslıkta.. Çok  iyi niyetli biri kendisini cok sevdim.
Güloannemizin ablasını da cok  sevdim Çok eğlenceli, kendisi de muhabbeti de cok hoş. Onunla hiç tanışıklığım olmamasına rağmen sanki yılllardır tanıyormuşum gibiydim.  Aramızda bulunması günümüze ayrı bir hava ve renk kattı.

Benim kendimi cok rahat  hisstiğim ( ki  coğu aile toplantılarında bile normalde bu kadar gülüp eğlenmem )gülümseyerek, keyifle anacağım bir gündü. Devamınının  olmasını cok isterim. Herbirini  tanımış olmaktan cok mutluyum.

13 yorum:

  1. Canım,
    böylesine güzel bir gün geçirdiğine çok sevindim. Buluşmak ve tanışmak gerçekten çok zevkli bir olay. Yazılarından tanıyıp kendince şekil verdiğin kişinin gerçeğini görmek ve hayal kırıklığına uğramamak çok güzel .
    Yüzünüzden gülümseme hiç eksilmesin,
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. hepinizde çok güzelsiniz maşallah...
    izleri görmek çok güzel

    YanıtlaSil
  3. ayyy imrendim doğrusu.benim daha blog yazarı olup tanıştığım kimse yok.çokta güzel çıkmışsnız.maşşallah.devamı gelir inşallah....

    YanıtlaSil
  4. cok teşekkür ederim güzel yorumlarınız için. cok keyifliydi gerçekten..
    Allah kısmet ederse yaza doğru kocaeli, Ankara, Konya, İzmir il il dolaşmak istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. Ne güzel sohbetler olmuştur o masada şimdi..Darısı buluşamayanların başına inşallah:))

    YanıtlaSil
  6. Sizlerin adına çok sevindim.Bir araya gelip böyle güzel keyifli bir geçirdiğiniz için en az sizler kadar mutlu oldum.Resimde de hapiniz çok güzel çıkmışsınız.Hepinize selam ve sevgilerimi gönderiyorum.

    YanıtlaSil
  7. teşekkür ederim 2zannesi ve hamaratablacım güzel bakan güzel görürmüş

    YanıtlaSil
  8. oyy oyyy ne güzel sizi görmekkkk,arzucum ben snei yeni görüyorumm haticeyide öylee güloanneyi resimlerden de olsa biliyorudm zaten,harikasınız siz yaaaaaaa

    YanıtlaSil
  9. Mukadder ablacım hepimiz adına teşekkür ederim :) Güloannenin resimlerini bende önceden gördüğüm için buluşma yerinde hemen tanıdım onları :)

    YanıtlaSil
  10. harika olmuş tekrarlarıda nasip olsun inş.
    yeni teman hayırlı olsun canım

    YanıtlaSil
  11. İnşallah cok teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  12. canım benim ve ablamın hakkında söylediklerin için çok teşekkür ederim beni şımarttıyorsun

    YanıtlaSil
  13. kelimeler kifayetsiz kalıyor Güloannem sizin için. Keşke Türkçe'miz de , anlamında bütün güzellikleri iceren bir kelime olsaydı da senin için söyleyebilseydim..

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...