Sayfalar

31 Ocak 2011 Pazartesi

Aklımdaki Sürprizler :)

Çoktandır uygulamayı düşündüğüm bir  projeyi kısmet olursa hayata geçirmek  istiyorum. Blogumda bir çekiliş  yapmayı planlıyorum ve el emeği hediyeler düşünüyorum. Ama bu  seferki çekiliş öncekinden  daha farklı olacak. Katılacakları ben belirleyeceğim ve onlarda  kabul ederlerse çekilişe  dahil  olacaklar. Peki neye göre mi belirleyeceğim?  Blogumdaki  yorum sayılarına  göre..
Hemen her gönderime iki kelime ile de olsa yorum bırakarak bana ve emeklerime değer verdiğini hissetiren dostların,  sessizce izleyenlerden  yada hiç  izlemeyenlerden  bir farkı olmalı diye  düşündüm :) Bende onlara bu şekilde teşekkür etmek istedim.  Bu sefer blogunuzda duyurun, yorum bırakın gibi klasik çekiliş şartları da olmayacak :)
Yorumlara bakacağım bana bugune kadar 240 gönderime en fazla  yorum bırakmış min. 10, yorum sayıları aynı olan varsa max 20 kişilik bir liste hazırlayacağım. Eğer o kişilerinde izni olursa (çünkü çekilişte çıkarlarsa bana isim  ve adres göndermeleri gerekecek) bir çekiliş yapacağız. Aslında Buse'nin eliyle belirlemek istiyorum bu sefer.. Daha  sıcak ve samimi bir çekiliş olsun ama nazardanda korkuyorum açıkçası. Belki  sadece elini gösteren bir  video ile olabilir :)
Yapmayı planladığım bir örgüm var eğer kaplumbağa hızında örmeme rağmen bitirebilirsem hoş bir hediye olacağını şimdiden söyleyebilirim. Daha hazırlıklara başlamadığım için  hediyenin   içeriğini örgünün modelini şimdilik gizli  tutuyorum. :)) Bu yazımda da beni  yalnız bırakmayacaklarını düşündüğüm arkadaşlarıım yorum yazarlarken beğendikleri bir şal - etol modelini de yazarlarsa belki  fikir değiştirip karar vermeme yardımcı olabilirler :)
Hediye etkinliğimin  gidişatına  göre gelişmeleri sizlerle  paylaşacağım.
Not olarak:  yorum sayısına bakarken bu   yazıya ve önceki çekilişle ilgili yazılara yapılmış yorumları ve cboxtan yazılmış mesajları dahil etmeyeceğim.
Yayınlanmayı bekleyen  herhangi bir yorum yok. Yorum yazıyorum  yayınlanmıyor diye aklından geciren  olursa  diye belirtmek istedim :)
Şimdilik böyle..  Aslında sabır gösterip bu  yazının hepsini okuyan  herkese hediye göndermek  lazım farketmeden lafı cok uzatmışım :)))
Mutlu Kalın..

21 yorum:

  1. Güzel fikirmiş canım. Kolay gelsin :)

    YanıtlaSil
  2. çok güzel bir düşünce hayırlı olsun dileklerimi gönderiyorum,kolay gelsin...
    teşekkürler..

    YanıtlaSil
  3. ben de çekiliş yapmak istiyorum ama dediğiniz gibi blogta facede duyur kısmından hoşlanmıyorum güzel bir fikirmiş,bende düşünmeliyim:)kolay gelsin,sevgiler...

    YanıtlaSil
  4. waterlily , hoşlanmamaktan cok Daha önceki cekilişten öğrendiğim, bu iş bir sektör haline gelmiş. sırf böyle cekilişleri takip eden forumlar var insanlar sadece cekilişlere katılmak için bloglar yada facede hesaplar acmşlar. ve ciddi zaman harcıyorlar. Hatta katılıp sonradan unutanlar bile var :)))
    Çam sakızı çoban armağında olsa insan, gönderdiği hediyenin kazanma hırsının üstüne cıkmasını istiyor :)

    Listeyi belirledim sayılır. 14oo küsür yorumdan yorum sayılarına göre öne cıkan 21 kişi oldu. Tekrar gözden gecirip listeyi paylayacağım

    YanıtlaSil
  5. Bu çekiliş çok özel olacak çünkü işin içine Buse'nin elleri giriyoooor (: ayrıca bir sıkıntın mı var konuşmak boşalmak mı istiyorsun bir çekiliş konusunu bu kadar yazıverdin :) Ama tebrikler çok akıcı bir yazıydı bir solukta okudum anladığım tek kısımda Buse'nin elleri :D Diğer taraflar çok karışık geldi dur bir daha okuyayım :D

    YanıtlaSil
  6. :)))) ay güldürdün beni oku oku secilmişlerin arasında sende varsın :))

    YanıtlaSil
  7. bence de katılıyorum sırf çekiliş için katılanlar garip doğrusu:)bende katılıyorum bazen,unutuyorum ama iş güçaklımdan çıkıyor bazen:))))doğru seçim gibi şimdilik başarılı olacak eminim bende şimdi böyle yapmaya karar verdim sanki:)

    YanıtlaSil
  8. hadi bakalım hayırlı olsun :)

    YanıtlaSil
  9. ARZUCUĞUM,BENDEN ÇOK YAZAN YOKTUR.ÇAT KAPISENDEYİM.İYİKİ VARSIN.HEDİYE HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL.ŞALIN MODELİNİ ÇOK YERDE GÖRMÜŞTÜM SONRA BU
    http://orenbayan-sudenaz.blogspot.com/ ADRESTE GÖRDÜM SORUNCA HARUNİ ŞAL DEDİ SADECE İKİ YERDEN ARTIRMA YAPILIYOR.

    YanıtlaSil
  10. hadı hayırlı olsun bakalım.bencede çok güzel fıkır herşey hedıye kazanmak değılkı el emeğıne saygı önemlı..ama busenın mınık ellerı daha da önemlı..çığdem ablaya katılıyorum çok akıcı olmuş yazı bır nefeste okudum bıttı..
    her nekadar oturamasamda ayakta bıle hergün bakıyorum neler eklemışsın dıye. vallahı müptelası oldum...

    YanıtlaSil
  11. arzucum valla şemayı yayınlarsan örünce sevinirim benimki oradakine bakarak uyduruldu.o şemadan 7değişik şal mı oluyor.bunu yayınlama istersen.sen yardımcı olursan şema satın almaya hazırım.dil bilmeyince becerilmiyor

    YanıtlaSil
  12. kolay gelsin arkadaşım hayırlı olsun :))

    YanıtlaSil
  13. Orgücüninecim her zaman beklerim. O şemaları buldum. doğruluğunu kontrol edip sana mail atarım. ücretli model olunca burdan yayınlamak olmaz ama şemalar ücretsiz tabi :))

    Nimet ablam sağol.

    YanıtlaSil
  14. arzucum kolay gelsin canım ben busemin ellerini görsem yeter o pamuk elleri öptm

    YanıtlaSil
  15. arzucum hayırlı olsun.ilk çekiliştede aslında böyle bir fikrin vardı.furumda konuşmuştuk.kolay gelsin...katılacak şanslı arkadaşları şimdiden tebrik ederim. sevgiler...

    YanıtlaSil
  16. Arzucuğum canım hayırlı olsun.Yazdıklarını okudum ve söylediklerine katılıyorum.Gerçekten sektör olmuş.Katılan arkadaşlara bol şans diliyorum.Sevgiler.

    YanıtlaSil
  17. şemayı riva etsem bana da mail atarmısın:)ücretsiz diye not almışsın bende denemek isterim,teşekkür ederim:)

    YanıtlaSil
  18. yorumlarınız için cok teşekkür ediyorum.

    Bernacım evet aslında cok önceden beri vardı seninlede konuşmuştuk ama ilki blog tanıtımı için katılım nasıl olacak kimler destekleyecek bir göreyim dedim :)
    Şimdiki daha keyfi olacak :)

    Waterlily aslında model ücretli bir model onun için Türkçe acıklamasını yapıp ekleyemeyeceğim ama ben netten 2 tane şemasını buldum. Gerisinide uydurup birşeyler örücem. Acelen yoksa bir öreyim ona göre notlar düşüp anlaşılır bir şekilde mail atarım

    YanıtlaSil
  19. tamam o zaman büyük bir merekle bekliyorum,sevgiler:)

    YanıtlaSil
  20. hayırlı olsun canım bol bol yorumların olsun :))

    YanıtlaSil
  21. ÇOK GÜZEL FİKİR... BİR DAHAKİ ÇEKİLİŞİMDE BEN DE YORUMLARI GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURACAĞIM.. TEŞEKKÜRLER...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...