Sayfalar

15 Ocak 2011 Cumartesi

Ağrı'dan Sıcacık Bir Paket Geldi


Bugün bana sürpriz bir paket geldi.. Ağrı'dan... İçinde sevgi var, kardeşlik var. Sıcacık yürekten dökülmüş, marifetli ellerle hazırlanmış ... Sevgili Elif (Sudenaz07) bu güzellikleri göndermiş bana..Beni de kızımı da hatta ağzımızın tadını bile düşünmüş :) Çikolatalı gofretlerimiz, patiklerimiz, kalemlerimiz, kitabımız, kolyelerimiz, atkı-beremiz, pelerinimiz, boleromuz hepsi  ayrı  güzel.. Herbirini cok beğendik,  keyifle kullanacağız.
 Paketi alınca şaşırdım tabi.. Hem çok  sevindirdi,  hemde cok  mahcup etti beni. Elif'in karnı burnunda haliyle bu güzellikleri  hazırlayıp göndermiş olması daha da anlamlı ve özel benim için.  Kardeşimin ellerine, yüreğine sağlık.. Allah razı olsun.
Doğumunda Rabbim yardımcın olsun, bir avazda kurtarsın, sağlıkla bebeğini  kucağına almayı nasip etsin.

5 yorum:

  1. ablam ya ne yaptımkı sen daha ıyılerıne layıksın..güle güle kullan..bu hayır duan yeter bana...

    YanıtlaSil
  2. harika güzellikler bunlar sağlıkla kullan canım. ören eller sıkıntı görmesin ve hayırlı doğumları olsun diliyorum bende

    sevgiler

    YanıtlaSil
  3. ablam hediyelerini güle güle kullan elifçiğiminde ellerine sağlık rabbim kolay doğum etmeyi nasip etsin sağ sağlim bebişine kavuştursun

    YanıtlaSil
  4. Merhaba.
    Çok güzel hediyeler güle güle kullan.
    Çok teşekkür ederim değerli sözlerin için.

    YanıtlaSil
  5. Canım hediyelerini iyi günlerde güle güle kullan.Hepsi birbirinden güzeller.Sudenaz arkadaşımızın da ellerine emeklerine sağlık.
    Allah hayırlı doğum nasip etsin sağ salim bebişi ile güzel haberlerini duyalım.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...