Sayfalar

5 Ekim 2010 Salı

Hediyeleşme Etkinliğinde Gönderdiklerim

Örgü Dünyasının  1.  kuruluş yıldönümü için yaptığımız cekiliş sonucunda bana gelen güzel hediyeleri sizlerle paylaşmıştım. Bunlarda  benim Ayşe Duru'ya gönderdiğim çam sakızı hediyelerim. Daha iletişime geçemedik kendisiyle umarım beğenmiştir



7 yorum:

  1. arzucum ALLAH kesene bereket versin canım.hediyelerin çok güzeller.şalın çok hoş olmuş.arkadaşın güzel günlerde kullansın.ve bolca ip...bir örgüseverse eğer bayılmıştır eminim.

    YanıtlaSil
  2. Sağol canım kendisi Almanya da . Orda örgü ipi bulmak dertliymiş hemde soğuk yer. o yüzden bende yünlere ağırlık verdim :)

    YanıtlaSil
  3. ozaman tam yerinde bir hediye olmuş seninki arzucum.inceliğine hayranım.çok düşünceli hareket etmişsin.gerçi yüne bayılmayacak kadında tanımıyorum.nerde olursa olsun.

    YanıtlaSil
  4. canım ellerine sağlık şalın her zamanki gibi çok güzel olmuş.Gönderdiğin arkadaşın da iyi günlerde kullansın...

    YanıtlaSil
  5. ellerine sağlık arzucum hepside çokk güzeller sahipleri iyi günlerde kullansın değerlendirsin ALLAH sana daha çokkkk versin.

    YanıtlaSil
  6. gani gönüllü kardeşim benim RABBİM bu mubarek günde verdiklerini kıyamette altın tabakla önüne getirsin inşallah hediyelerin çok güzel hepsi ayşe arkadaşımız güle güle kullansın

    YanıtlaSil
  7. cok teşekkür ederim yorumlarınız cok mutlu etti beni

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...