Sayfalar

31 Ekim 2010 Pazar

Hediye Çekilişi İle İlgili Son Notlar

Arkadaşlar öncelikle ilk hediyeleşme  etkinliğimde benim yanımda olduğunuz, destekleriniz ve gösterdiğiniz ilgi için her yoruma her katılımcıya tek tek teşekkür ediyorum.  Yeriniz ve değeriniz ayrı benim için.. Çekiliş bu gece gerçekleşecektir son 20 saat :) Katılımcıların tercihleri doğrultusunda bir liste oluşturdum. Bazı yorumlarda paket tercihi belirtilmemişti eğer face yada blogunda duyurduysa o kişileri 3 listeyede ekledim. Blogu olmayan ama tercih yapan arkadaşları da dahil ettim. Blogu olduğu halde duyurmayan ama katılıyorum diye yorum bırakan arkadaşları ve katılıp katılmayacağı meçhul yorumları maalesef dahil edemedim. İki kişi yorumdan yazamadığı için cboxdan katılmıştı onlarıda yazdıkları saate göre sıraya ekledim :)  
Ben şimdi bu  listeleri yayınlıyorum. Çekiliş bu listelere göre random'dan yapılacaktır. Son saatlerde de katılım olursa  listelere eklenecek.

Facebook yada bloglarınızdan paylaştığınız halde isminizi göremediyseniz yada herhangi gözden kaçan bir karışıklık olmuşsa lütfen yorumla bana bildirin.

Hediyeleşirken maddi değerin belirtilmesini ben pek sıcak bulmuyorum. Hediyenin kaç kuruş olduğu değil paylaşılması önemlidir bana göre. Sadece 2 kişide katılsaydı yine yapacaktım bu çekilişi.. Ama evde kalan birşeyler değildi özel olarak sizler için alındığını tekrar belirtmek isterim.  Zaten ilgilenenler neyin  kaça satıldığını bilirler :)  Buradan duyurduğum ve isteyen olduğu için saç boyasını bile kullanamadım tekrardan alıp saçlarımı boyadım pek güzel oldu  röflenin üstüne :))





9 yorum:

  1. haydi hayırlısı olsun Arzu merakla bekliyorum:))

    YanıtlaSil
  2. merakla bekliyorum hayırlısı :)hediye olunca daha bi güzel oluyor sanki

    YanıtlaSil
  3. şanslı kişi kim olacak bakalım aslında seni tanıdığımız için hepimiz şanslıyız.
    hayırlısı olsun bekliyoruz.

    YanıtlaSil
  4. Bende katılabilirmiyim? Yetişebildimmi? 1. paketi istiyorum :)

    YanıtlaSil
  5. hayırlısı olsun arzucum bende merakla bekliyorum.boll şans diliyorum arkadaşlarıma.

    YanıtlaSil
  6. canım güzel kardeşim benide katmışın çekilişe senden hediye almak beni çok sevindirir maddi olmasının hiç önemi yok doğumgünümü kutlamak için yazdığın yazı hazırladığın kartlar benim için çok değerliydi canım kardeşim çok teşekkürler

    YanıtlaSil
  7. evett arkadaşlar teşekkür ederim yorumlar için Hatice ablacım blogunda duyurmuşsun senide dahil dedim. HEdiyeler bahane.. önemli olan bugunlerden ufak hatıralar bırakabilmek :)

    YanıtlaSil
  8. Hadi bakalım kazanan arkadaşlarımız güle güle kullansınlar hediyelerini :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...