Sayfalar

28 Temmuz 2010 Çarşamba

Pek Yakında

Bu aralar hem Busenin mızmızlıkları hem sıcaklar derken bloguma da elişlerime de hatta internete girmeye bile pek vakit bulamadım. Hani insanın enerjisinin cekildiği dönemler olurya bir cümle birşey yazmak gelmez içinden öyleyim. Allaha cok şükür kafama takacağım sağlık yada başka sorunum sıkıntım yok.
Buse'yi yuvaya yazdırınca hem o hem ben daha sağlıklı bireyler olacağız inşallah :)
Evet yarım gün yada belki haftanın 3 günü bir yuvaya yazdırmak istiyorum Çünkü uyku bozukluğu, yeme bozukluğu,  bana düşkünlüğü, yaşıtlarıyla oyunlara katılmaması bizi cok yoruyor.
Coğu şeye vakit ayıramıyorum. Mesela saçımın röflesi kulağıma kadar geldi :)
Buse için işten ayrıldığıma pişman değilim ama coğu zaman çalışan anne olsam daha az yoruldum diye düşünüyorum açıkçası. O zaman daha düzenli olurduk şimdi ne yattığımız ne kalktığımız saat belli değil..

İşte böyle sevgili günlüüükk.. Hım bu arada fazla kilolarım için çalışmalara başladım. Hiiçç acelem yok sağlıklı ve kalıcı zayıflık istiyorum. Tartıdaki kilo değil vücüttan giden yağlar önemli benim için.

Hergün 45 dakika spora ayırıyorum. Buse ile beraber gün içinde yaptığımız en güzel etkinliğimiz. Spor yapamazsak zumba dansı yapıyoruz cok eğlenceli :))


Forumlardaki hediye etkinlikleri sayesinde yeni elişi projelerim pek yakında...

3 yorum:

  1. çokk özledim arzucum seni meraklanmadım desem yalan olur bi kaç gündür görmeyince içimden dualar ettim bi sıkıntısı varsa geçsin diye çokk şükür iyiymişsin sıcaklardan olabilir üzerndeki halsizlik vakitli vakitsiz uykuda insanı yıpratıyo ben bile sıkıldım eğer işe alırlarsa baş vuru yaptım çalışmayı düşünüyorum ev sıktı beni gına geldi ev hanımı olmaktan şimdi öyle diyorum ama ne kadar dayana bilirmi bilmem iş hayatına sevgilerimi bırakıyorum canım yeniliklerinide merakla bekliyorum işlerin rast gitisin her günün diğerinden daha güzel geçsin gülen yüzün hiçç solmasın busemine çokk öpüyorum nede yakışırdır ona spor yapmak hoplamak zıplamak ahh yakın olsaydımda doya doya öpseydim şimdi onu.

    YanıtlaSil
  2. canım benim cok iyi geldi yazdıkların cok teşekkür ederim ufak bir ihtimal ama eşimin işi nedeniyle sizin oralara taşınma durumumuz olabilir. İnşallah da olur diye dua ediyorum. Olmazsa kendi işimizi kurarız 3-5 ev hanımı daha toparlarız oh negüzel olur :))

    YanıtlaSil
  3. canım benim sende benim canımsın inan ne zaman nete girsem gözlerim seni arıyo meraklanıyorum bitek dua etmek geliyo elimden bende onu ediyorum.canım arkadaşım hakkınızda ne hayırlıysa onu nasip etsin mevlam gönlüne göre olur inşlh.sevgilerimi bırakıyorum busemi ve seni çokkk öpüyorum ALLAH a emanet ol.

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...