Sayfalar

1 Temmuz 2010 Perşembe

Kim Bu Aktrist?

























  Kızım 2.5 yaşında olmasına rağmen ayakkabı ve kıyafete cok düşkün ama seçici. Ne istediğini biliyor. İnşallah hep böyle olur. Cok beğendiğinde ısrarcı oluyor ama beğenmezse  dönüp bakmıyor bile.. Daha şimdiden onunla alışverişe gitmeye bayılıyorum :)
 Kızım bu elbisesini giydiğinde o kadar mutlu oluyor havalara giriyorki.. Başına kırmızı şapkasını da takıp eline tv. kumandasını alıp guluu guluu diye kendince şarkılar söylüyor benide oynayayım diye çekiştiriyor. Birkaç artistik poz verince bende fotoğrafını çekebildim.
Bu elbiseyi cok sevdiğim bir arkadaşım ördü ve Buse'ye hediye etti. Elleri dert görmesin.  Buse'yi  mutlu ettiği gibi o da hep mutlu olsun inşallah. 

En son gelen hediyeden başladım. Fırsat buldukça ve fotoğraf çekebildikçe daha önce gelen hediyeleri de göstermek isterim. Bizim için hepsi cok kıymetli :)

10 yorum:

  1. maşallah çokk tatlı büsem,arzucum inşlh istediğin gibi olur canım çokk yakışmış elbiseside arkadaşının ellerine sağlık

    YanıtlaSil
  2. ALLAH bagışlasın,pek tatlı olmuş güle güle giysin saglıkla.Cnm hediyenizi begenecegimden hiç şüpheniz olmasın.Benim için degerli olacak,tanımadıgım birinden bu şekilde bir hediye alacagım.Hediyeleşmek güzel,şimdiden teşekkürler ellerinize saglık.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim yurdagülcüm
    havva ablacım anneme geldim ben kargo pazartesiye kaldı cok teşekkür ederim.

    YanıtlaSil
  4. Ben yerim onuuuuu canım benim.Çok şekersin buseciğim Allah annene babana bağışlasın seni.Elbisende,şapkanda hepsi çok yakışmış.Kocaman öpüyorum seni...

    YanıtlaSil
  5. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  6. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  7. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  8. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  9. Bu yorum yazar tarafından silindi.

    YanıtlaSil
  10. arzucuğum önce buseyi allah nazarlardan saklasın çok fotojenik .
    altıgen hırkaya gelince en yakın zamanda resimlerim canım

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...