Sayfalar

25 Şubat 2010 Perşembe

Mutlu Olalım Çocukları için Hazırladığım Yeni Kutular...

Posted by Picasa

Tam benim kutulara hazır dedim İzmir'e yola çıkıyordu ki sabah sevgili blog arkadaşım Çiğdem'in (elyap) Blogunda hazırladıkları kutuları gördüm. Doğal olarak bayıldım tabiki harikalardı. Kutunun nasıl yapıldığını da tarif etmiş sağolsun. Şimdi yapmasak olmazdı :)
Komşum, arkadaşım Nurcan sağolsun kartonları verdi bana o da bütün gün kızımla ilgilendi bende birşeyler hazırlamaya calıştım. Çiğdem hazırladıkları  kadar güzel olmadılar kabul ediyorum idare ederler yinede :)

9 yorum:

  1. çokda güzel olmuş aslında bir kibrit kutusuna ne sığdırabilrsinki ve bu çocukları ne derEce mutlu eder.daha farklı birşey düşünülseydi.ama farklı boyutlarda içinde gerçekten çocukların sevineceği şeyler daha hoş olur sanırım..

    YanıtlaSil
  2. Kutular çok güzel olmuş. Becerebilirsem ben de yapacağım. Bu arada hızınıza hayranım maşallah :) Ben mi çok yavaşım acaba?

    YanıtlaSil
  3. ellerine sağlık çok güzel olmuşlar.patiğin yapılışını ekledim çok kolay yapabilirsin...

    YanıtlaSil
  4. Funda; aslında bu kutuların yapımı kibrit kutusunu süslemekten daha kolay. Ben yetenek sizin blogunda yorum olarak bıraktım belki değerlendirmeye alırlar.

    Yeşim; siz yavaş değilsiniz ben biraz acele ediyorum. Zaten malzemelerin çoğu evde vardı. Ben her gördüğüm yardım etkinliğine zıpladığımdan biran önce bitirmek için acele ettim biraz.


    Sudenaz; teşekkür ederim elifcim bakarım birazdan.

    YanıtlaSil
  5. harikasın canım müthiş olmuşlar.sanırım bende bu kutulardan hazırlıycam:)

    ayrıca o kadar yüreğin güzel ki senin kadar ilgilenen ve hassasiyet gösteren birini daha görmedim.Seni tanımayı çok isterdim. eminim mükemmel bir dost iyi bir arkadaşsındır.

    Allah seni iyilerle karşılaştırsın.

    YanıtlaSil
  6. ellerine sağlık çok güzeller

    YanıtlaSil
  7. aman cok teşekkür ederim utanırım ben ne güzel şeyler yazmışsın. Ben aksine sizleri geç tanımış olmanın üzüntüsünü yaşıyorum. İyilik düşünen ve iyilik üreten insanları cok seviyorum. Ben İstanbuldayım inşallah birgün tanışma fırsatımız olur bende cok isterim :)

    YanıtlaSil
  8. Canım,
    ellerine sağlık. Ne şirin olmuşlar.
    Amaçları da bu kadar güzel olunca daha da anlamlı olmuş.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  9. teşekkür ederim canım. bugun ellerine de ulaşmış çok sevindim

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...