İlk çiğ börek deneyimimdi. Şimdiye kadar yapmak aklıma gelmedi nedense :) Un, su, tuz ile hafifce sert bir hamur yaptım 15-20 dk. dinlendirdikten sonra ince olarak açtım Yarısını peynirli yarısınıda kıymalı yaptım. Yağsız, çıtır çıtır, kabarık ve lezzetli oldular.
Tamam itiraf ediyorum. Hamuru kuşum açtı bizde yedik :))
OH AFİYET OLSUN ÇOK GÜZEL GÖZÜKÜYOR ELLERİNE SAĞLIK DA
YanıtlaSilHANİ ÖRGÜ ÖRECEKTİK BEKLİYORUM.KAÇ İLMEK BAŞLANACAK DİYE
ben bitieremedim henüz onun için ezbere eklemek istemedim
YanıtlaSiloyyyy oo hamur açan elleri yirim yirimm çiğ börekk yerinee..
YanıtlaSilo böreklerr tadından yinmemiştirr kuşumm...
ohh afiyetlerr olsunn..buseyi benim yerimee accıkk sıkalayarakk öpseneee
canım tatlı kızımıza maşallah sübhanallah ellerine kollarına sağlık seninde kızınında canım benim
YanıtlaSilCanım benimmm ben o hamur açan ellerini yerim seninnn.Ya sen ne şekersin.Canım ellerinize sağlık afiyet şeker olsun.
YanıtlaSilBuseciğimi benim yerime yanaklarından kocamannnnn öpersen sevinirim.sevgiler.
yerim o guzel elleri ben,masallah merdane eline nasilda yakismis,cok guzel gorunuyor cig borekler eline saglik arzucugum.nejla
YanıtlaSilterazininhunerleri,blogcu.com
yorumlarınız için güzel sözleriniz için hepinize ayrı ayrı cok teşekkür ederiz. Öpüyoruz sizleri
YanıtlaSilo hamur açan elleri ısırasım geldi valla çiğ börek mi bayılrım valla sık sık ta yaparım ama hiç peynirlisini denememiştim mutlaka deneyeceğim
YanıtlaSilo hamur açan elleri ısırasım geldi valla çiğ börek mi bayılrım valla sık sık ta yaparım ama hiç peynirlisini denememiştim mutlaka deneyeceğim
YanıtlaSilcok teşekkür ederim güzel yorumun için biz eşimle kıymalıdan daha cok peynirliyi beğendik. Tavsiye ederim :)
YanıtlaSilMaşallah, maşallah... :)
YanıtlaSil