Sayfalar

7 Şubat 2010 Pazar

Darülaceze'ye Yardım Kampanyamızın süresi uzatıldı

Arkadaşlar öpülmeyi bekleyen yaklaşık 600 el var. Lütfen duyarsız kalmayalım el ele verelim. Yaşlılarımızın yüzlerini güldürelim.
Ayni yardım topluyoruz. Detayları darülacezenin sitesinden aldığım aşağıdaki yazıda mevcut...
Bu duyuruyu önceden de yapmıştım süre uzatıldığı için tekrarlamak istedim. Mendilden ayakkıba kimin gücü ne yeterse 20 Şubat'a kadar desteklerinizi bekliyoruz.

1895 yılında Sultan II. Abdülhamit Han tarafından kurulan kurumumuz kurulduğu günden bugüne 30.000’i çocuk olmak üzere toplam 100.000 kişiye Şefkat Yuvası olmuştur. Halen 650’ye yakın insanımızı kuruluş felsefesinden ödün vermeden barındıran Darülaceze din, dil, ırk, cinsiyet ve mezhep farkı gözetmeksizin cami, kilise ve havrasıyla dünyada eşi benzeri olmayan bir hayır kurumudur.


Toplam 27.000 m2’lik bir alan üzerinde kurulan Darülaceze bünyesinde 9 aceze (düşkünler) servisi, bir poliklinik, bir çocuk kreşi, içinde kütüphanesi bulunan rehabilitasyon merkezi,fırın, 3000 kişiye yemek yapabilecek kapasitede modern bir mutfak, kesimhane, kurban etlerini 1 yıl süre ile muhafaza edebilecek buzhane, çamaşırhane ve kurumun ihtiyaçlarına cevap verecek ölçüde terzihane, matbaa, marangozhane, ayakkabı tamir atölyesi, demirhane mevcuttur.

Kurumumuz bir hayır kurumu olduğundan gelirlerinin hemen hemen tamamına yakını hayırsever kişi ve kurumlarca karşılanan bir kurumdur.



Ayni ( Gıda, temizlik, mobilya, elektronik eşya, giyim vb.) bağışları kurumumuza bizzat gelerek bağış makbuzu karşılığında yapabilirsiniz. “İÇİMİZDEKİ IŞIK İÇİNİZDEKİ IŞIK OLSUN “! İlgi ve alakanıza şimdiden teşekkür eder yaşamınızda mutluluk, işlerinizde başarılar dileriz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...