Sayfalar

4 Temmuz 2011 Pazartesi

Evrenden Torpilim Var


Bu kitaptan bahsetmek istiyorum. Yeni bir kitap değil farkındayım ama ben yeni rastladım bu  kitaba. Kitabın ismini duymustum ama ne yazar hakkında nede içeriği hakkında hiçbir fikrim yoktu. İnternet sitesinde rastladım sadece okuyucuların cok olumlu yorumları üzerine bukadar mı iyi bir okuyalım bakalım diye edindiğim bir kitaptı.
Son zamanlarda başladığm hiçbir kitabın sonunu getiremeyen ben, oturdğu yerde bir  saatten fazla oturamayan ben Bu kitabı akşam üstü 17.00 gibi  başlayıpı gece 03.00 sularında bitirdim.  Akşam yemeği, ütü, kızımla ilgilenmek  gibi zorunlu ve istemeyerek verdiğim molalar oldu ama 263 sayfa bir gecede ne zaman bitti nasıl bitti anlayamadım bile!
Bu kadar kısa sürede bu kadar keyifle her kelimesini keyifle okuduğum hatta bazı bölümlere tekrar dönüp tekrar okuduğum ilk  kitap olarak kendi tarihime geçti :)
Şimdiye kadar okuyanlarda eminim aynı keyfi almışlardır ama okumayanların kesinlikle okuması gereken bir kitap.
Hem kitap okumayı sevmeyenlere iyi bir başlangıç olacak, hem kişisel gelişim anlamında faydasını görebileceğiniz fakat coğu kişisel gelişim kitapları gibi kalıplara oturtulmuş olumlamaların öğretildiği  bir kitaptan daha cok sürükleyici bir roman tadında okunabilecek bir kitap.
Yazar kitapta kendi hayatından örnekler vermiş. Coğunlukla yüzümde gülümsemeyle okuduysam da "Ama bu kadarı da olamaz" dedirten  hikayeleri vardı. Hatta önce önsözü okumadığım için acaba kitabın sonunda yazar "sürpriz bütün bu hikayeler uydurdumm"  mu diyecek diye aklıma geldi meğerse kendi hayatından örnekler  olduğunu daha ilk sayfada yazmış ama ben genelde daha önsözü okurken  sıkılmaya başladığım icin özsözü de  hep sona bırakıyorum :)

4 yorum:

  1. merak ettim şimdi bende kitabı:)malesef bende önsözü es geçerim ama söylediğin iyi oldu bu kitabı alırsam önce okuyayım:)

    YanıtlaSil
  2. Canım bende okumadım mutlaka bulup alacağım.Bende mutlaka önce önsözü okuyorum :)))

    YanıtlaSil
  3. internette hepsiburada ve d&r larda var. mutlaka okuyun. ben kitaptan sonra nette araştırdım meğerse tv.programlarınada cıkıyormus bizde tv. olmadığı için daha önce bilmiyordum şimdi yeni kitabınıda alacağım

    YanıtlaSil
  4. tmm canım sağol mutlaka okuyacağım...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...