Sayfalar

3 Mart 2011 Perşembe

Ayakkabılarımı Sipariş Ettim




Duyduğunda kimisine saçma geliyor tee Çin'den  ayakkabı sipariş etmek. Ama son birkaç  yılda  Çin'den ayakkabı getirterek burda internet üzerinden satmak oldukca karlı ve temiz bir iş.

Ben  bu işin ticaretini düşünmüyorum Türkiye'de ayakkabı bittimi de Çin'den alıyorsun diyenlerde oldu bana desinler :)) Bu modeller yok kardeşim. Olsa alırım Burda satılanlarda zaten ordan geliyor.
Aynı malı ucuza alabiliyorsam neden daha fazla ödeyeyim mantığından yola çıkarak dün Çin'e internet sitesi üzerinden siparişlerimi geçtim.
Çin mallarına karşı herkeste bir önyargı var ama bilmeden , ayakkabıyı kullanmadan hatta daha  görmeden ahkam kesenleri de anlamıyorum. He kullanmışlarda hoşnut kalmamışlardır amenna.
Sitede 24TLye ( 15 USD) satılan ayakkabıyı getirip burda 90 liradan satabiliyorlarsa demekki o kadar kalitesi var.
İlk planda kalitelerine ve  ayakkabı  numaralarına  bakarım hoşuma gider ayağıma da olursa ara sıra bu siparişlerimi tekrar ederim. Çünkü gerçekten hoş  modelleri var. Burdaki ayakkabıları da biliyorum gezdim dolaştım Hepsi bir dünya paraya sıradan birbirine  benzer  modeller.
Ben genelde ayakkabım eskimeden yeni model  almayanlardanım bu konuda cok savruk değilim Almışken kaliteli olsun diyorum ama eskimiyorlar..  Malımı  hor da kullanmam 7 yıllık ayakkabım var beta'dan aldığım hala yeni gibi. Sıkıldım aa hep aynı  :))) 1-2 sezon idare etsin beni yeter. Çocuğuma miras brakmayacağım sonuçta değil mi...




                                        



Sitenin adını yazmamışım :)

www.lovelyshoes.net

İki ayakkabı bana ulaşım herşey dahil 87 TL ye mal oldu   (26 USD ayakkabılar+26 USD kargo bedeli)

5 yorum:

  1. umarım sorunsuz eline ulaşır . merakla bekliyorum :)

    YanıtlaSil
  2. Evet evet biz de alalım o siteden :) Adres lütfen. İyi günlerde giy.

    YanıtlaSil
  3. teşekkür ederim :) Sitenin adını posta ekledim. 10-15 gün sürüyormuş

    YanıtlaSil
  4. ayyyy bayılazağaaam banka dolandırıcılık olabilir diye önlem olarak ödemeyi onaylamamış yeni farekttimm :))) yarın arayıp onay vermem gerekecek acaba bu bir işaretmi onaylamasammı :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...