Sayfalar

2 Şubat 2011 Çarşamba

Lavantalı Kesesi


Cocukluğumdan kalma bir ses hatırladıkca hala  kulağıma gelir :) Le-vantaaa. Pazarda tombul  roman teyzeler satarlardı :) O zamanın lavanta kokusunu bugunlerde aktardan aldığım lavantalarda maalesef ki bulamıyorum.
 Kaç yeri dolaştım  ama eskisi gibi koklayınca ciğerlerimin acıldığını hissettiren kokulu lavantaları bulamadım. Bu lavanta kesesini bebe yünü ile ördüm. Arka kısma sihirli örgü denilen tekniği uyduladım ama haroşo örsem daha iyi olacakmış. Olsun öylede güzel oldu. İçine lavanta koyduktan sonra
Kenarlarına kurdele geçirdim ve kurdeleden yaptığım çiçekleri yapıştırarak tamamladım. Biraz nikah şekeri havasında olsa da benim hoşuma gitti. Örgü Cafe'de  hediye çekilişi düzenledik eğer o zamana kadar vazgeçmezsem paketime eklemeyi düşünüyorum :))

5 yorum:

  1. Canım,
    ellerine sağlık. Lavanta kokusuna bayılırım. Çok güzel olmuş.
    Sevgiyle kal.

    YanıtlaSil
  2. bence vazgeçme ve hediye paketine ekle bu şirin şeyi.bende çekmecelerimde lavanta keseleri bulunduranlardanım.eşim sevmesede ben her açtığımda kokusu bana dinginlik veriyor.kese çok şık olmuş.ellerine sağlık.

    YanıtlaSil
  3. KESEN ÇOK GÜZEL.FİDANLIKTAN AL KENDİN YETİŞTİR SAKSIDA .ÇOK GÜZEL OLUYOR ÇİÇEK AÇINCA

    YanıtlaSil
  4. ablam çok güzel olmuş emeklerine sağlık dediğin gibi eskiden çok güzel kokardı şimdi herşey bir garip oldu sağlıkla kal

    YanıtlaSil
  5. güzel yorumlarınız için cok teşekkür ederim.
    Orgucuouncakcınine evet saksıda alıp yetiştirmek en güzeli :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...