Sayfalar

17 Şubat 2011 Perşembe

Hediyem Muğla'dan Geldi

Hiç tanımadığınız birisinden sizin için özenle  hazırlanmış bir kutu dolusu hediye almanın yaşattığı mutluluk gerçekten  tarifsiz. Az önce bende yaşadım o mutluluğu..
Forumlarda da cekilişlere  katılıyorum  orada da birbirimizi tanımıyoruz ama yine en azından nelerden hoşlandığına dair hediye anketimiz oluyordu  bu etkinlikte o da yok :)
Bana hediyem  Pembe Düşler' den geldi. İçinde cok güzel cümleler yazılmış bir de mektup vardı .
Benim gibi onunda ilk bloglar arası hediye etkinliğiymiş. Arkadaşıma güzel mektubu ve hediyeleri için  çok teşekkür ediyorum. Hepsini  çoook beğendim.


Mutfak Havlularım, Ayşe Kulin'den Hayat (bu arada 2 gün önce aynı kitabı alıyordum elimdeki yarım kitap bitince alıırım diye vazgeçmiştim) Buse'ye hikaye kitabı, Dut ipten atkım, anahtarlığım,  ajanda ve kalemim, magnetlerim, Muğlayı tanıtan kitapcık ve cd .. Hepsi cok güzel tekrar teşekkür ediyorum. Ellerine ve yüreğine sağlık kesesine bereket.
O kadar dolu dolu bir kutuydu ki acaba birşeyleri  unuttum mu diye tekrar kontrol ettim :))

7 yorum:

  1. Merhaba
    Hediyelerinizi gönderen isimsiz ben oluyorum :)) üzgünüm paketimi postaladıktan sonra blog adresimi yazmadığımı farkettim sizi bilgilendirmek için e-mail atmıştım ilk acemilik olcak o kadar:) hediyelerimi beğendiğinize çok sevindim ve mutlu oldum güzel günlerde kullanmanız dileğiyle:)

    YanıtlaSil
  2. mail gelmedi bana ama tahmin etmiş sen olduğunu hemen düzelteyim yazımı. Tekrardan teşekkür ederim ellerine sağlık kesene bereket

    YanıtlaSil
  3. güle güle kullan ablam hediyelerini arkadaşında kesesine bereket

    YanıtlaSil
  4. arzucum hediyelerinin hepsi birbirinden güzeller.arkadaşının kesesine bereket.sende güzel günlerde kullan cicilerini.

    YanıtlaSil
  5. hayırlı olsun canım, benimki de elime ulaştı ve çok beğendim.. Bana da mor kelebek yollamış, ama ben onun katıldığını bilmediğim için aranıp duruyordum kim bu seda diye :)) Gökte ararken yerde buldum iyi mi? :))

    YanıtlaSil
  6. hediyelerini güzel günler de kullan güzel kardesim...sizin yaptigijniz cok güzel bir faliyet hepinizden Allah razi olsun....hediyelesmek cok önemli bence...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...