Sayfalar

16 Şubat 2011 Çarşamba

Hediyem Çufçufluyooorrr

Daha önceki postta bahsetmiş olduğum TesettürAşktır arkadaşımızın blogunda düzenlediği hediyeleşme etkinliğinde hediye göndereceğim arkadaşımın ismi pazar günü belli oldu.Pazartesi günü  ne alsam diye dolaşarak  geçirdim. :))
Paketimi hazırladım. İçine birkaç cümlelikte olsa mektubumu iliştirdim. Paketim ezilmeden güzelce sahibine ulaşsın diye birde hemen kartondan dosya kutu gibi uydurmasyon birşey yaptım daha doğrusu yapmaya çalıştım. Uygun bir koli bulamayınca  böylesi daha pratik oluyor . Tabi gidene kadar yolda dağılmazsa :)


sabahın 5'inde kızım uyurken halledeyim dedim ama karıştıracak birşeylerle uğraştığım zaman hemen uyanıveriyor.  Bir yandan kartonları cekiyor bir yandan sana bi süprizim vaar ben uyandııım diyor.. hırrrr işimin  arasında ne de sürpriz ya.. gidip  yatsana çocuuum :))))
Şimdilik içindekiler sürpriz olsun.. Dün kargoya verdim sanırım  bugun sahibine ulaşır. İnşallah gönderdiğim arkadaşım da beğenir,  iyi  günlerde kullanır.

7 yorum:

  1. arzucum ellerine emeklerine sağlık.gönlüne bereket.emin ol arkadaşın çok beğenecek.kim sevgi ve özenle hazırlanmış bir hediyeyi fark etmezki.buseye rağmen genede herşeyin hakkından geliyosun.becerikliliğinde takdire şayan ayrıca.sevgiler...

    YanıtlaSil
  2. cokk teşekkür ediyorum Bernacım ne güzel yazmışsın bugun biraz canım sıkkındı cok iyi geldi bu yorumun sağol

    YanıtlaSil
  3. ne var içinde ne var ne var :D Buse hiçte haksız değil ben olsam bende başında biterdim :)hediyenin sahibi güzel günlerde kullansın :))

    YanıtlaSil
  4. teşekkür ederimm canımcım. Valla öğlen teslim edilmiş. Ama bana geri dönen olmadı belki komsuya yada annesine vs. teslim edilmiştir. Kendisine daha ulaşmamıştır diye düşünüyorum cünkü blogunda bahseder diye tahmin etmiştim ama bu saat oldu bir mail bile gelmedi. Bazn banada oluyor komşuma teslim etmişoluyorlar bende evde kargo bekliyorum :))
    yarında beklerim duruma göre içindekilerden bazılarının resimleri vardı merak edenler için eklemeye çalışırım :)

    YanıtlaSil
  5. selam arkadaşım hediyeleşmek çok güzel bende katılmak isterdim sanırım geç kaldım sevgiler bende beklerim sevgiler

    YanıtlaSil
  6. tekrarı yapılacaktır mutlaka o zaman katılırsın inşallah. Cok güzel bir duygu gerçektende :)

    YanıtlaSil
  7. Merhaba; paketinizi aldım. Hemen kargo gönderici bilgilerindeki telefon numarasına msjımı attım ama ulaştımı bilmiyorum.
    Çok çok çok teşekkür ederim. Hepsi birbirinden güzel ve anlamlı.
    En kısa zamanda blogumda da paylaşacağım. Sevgilerimle...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...