Sayfalar

21 Şubat 2011 Pazartesi

Eva İle İlk Maceram :)

Eva yani  sünger kağıtları ilk HobiVakti' nin blogunda görmüştüm. Ceşitli videolar  ve konu hakıında detaylı bilgiler için görmeyenlerin mutlaka  ziyaret etmesi  gereken bir blog.
Neyse gelelim benim ilk  eva randevuma :)) aslında kes yapıştır kolay bişeye benziyor videolarda da gayet acık ama  ben yapamadım :)) Neden derseniz  üşengeçlikten cevtelle  ölçüp biçim kalıplar cıkaramadım göz kararıı kestim ya önünü arkasına yapştırdım ya ters yapıştırdım niyeyse bir aksiliktir yapamadım işte.
Birazda Buseye yakalanma korkusu var :)) 
Öyle üstün  körü yaptıklarımı fotoğrafladım. Kendimi geliştirip güzel şeyler  yaptııkca inşallah kendi kendime  neydim nerelere geldim derim :))

Şimdilik magnet foto cercevesi yaptım




4 yorum:

  1. ilk denemeye göre bence çok güzeller ellerinize sağlık :) Bende de 1-2 parça eva var bir kırtasiye denememiz için göndermiş. Kitap ayracı yapmayı düşünüyorum bende onlarla

    YanıtlaSil
  2. Bence güzel olmuş. Ellerine sağlık. :)

    Bende EVA dan kalem ucu süsü yapmıştım.

    YanıtlaSil
  3. Nur kolay gelsin :) benim bulmam biraz zor oldu netten almak istemedim büyük kırtasiyeler de ya adını bilmiyorlar ya gerçekten evadan haberleri yok :))

    Hobivakti gördüm onu harika olmuş zaten bende senin sayende tanıştım teşekkür ederim :)

    YanıtlaSil
  4. ellerine sağlık ilk denemene rağmen bence de güzel olmuş..ben pet şişelrle beraber yapılabilecek bir post yayınlamıştım incele istersen...

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...