Sayfalar

28 Ocak 2011 Cuma

Yorgunum Dostlarım :)

Öncelikle  hayırlı cumalar herkese. Blogumu güncellemeyeli benim için uzun  bir ara oldu  farkındayım. Bu  aralar ruhen  yorulmuş durumdayım. Bir türlü evden  defedemediğimiz inatçı keçi  gribi hepimizi ikişer tur dolaştı. Buse'de her  grip sonrası yeni ve huysuz  huylar kalıyor. Artık iyice boynuma yapışık yaşamaya başlamasından accık yoruldum :) Güldüğüme bakmayın valla yoruyor  beni. Yaptığım kahvenin bir yudumdan sonra biteremeden fincanda soğuması, elimde örgüyü görünce şişlere yapışması.. Cok  yoruyor beni.. Fiziken  yorulmuyormuşum gibi gözüksemde ruhen yorgunum. Kahve içmeden yada örgü örmeden rahatlayamamki. Nasıl bir elektrik yüklendiysem dün doktordan dönüşte alışveriş merkezine gittik dokunduğum herşeyi çarptım. Dokunmaya korkar oldum. Cumartesş  yine doktora gideceğiz ..
Tabiki  halimize yinede  binlerce şükür. Her zaman şükrediyorum Allah bizi birbirimize bağışlasın. Allah isteyen her kadına anne olabilmeyi nasip etsin.

Bu  arada alışveriş demişken markaların indirime girmesi ile fiyatlar bazı yerlerde güzelleşmiş. Zaten fiyatlardaki  uçukluğa hiç anlam veremiyorum. Özellikle alışveriş merkezlerindeki  mağazalarda. İşportada 2.5 liraya satılan triko  bir erkek beresi üzerine ünlü bir  kot markası etiketi dikilmiş diye nasıl  49 lira olabilir. yada 12 no şişle max. 2 saatte  örülecebilecek bir bayan beresi  55 lira olurmu..Üstelik  onları örenler parça başı 10 lira kazanabiliyorlar mıdır bilmem. tamam işportadan da almayalm vergi ödemiyorlar ama  semt esnafından 5 liraya alalım..
Hadi etiketi koyanlar utanmıyor alanlarda hiçmi o  parayı kazanırken döktükleri alınterlerine acımıyor anlamıyorum.. Yada benmi cimrileştim..
Birde yeni yıla girdiğimizden beri  bloglarda yada  forumda sanal dostların yakınlarının kayıp haberlerine fazlaca rastlamaya başladım ölenlere Allah rahmet eylesin kalanlara sabır versin. Blogumdaki müziği de bu  yüzden kaldırdım hem ölenlere saygı hemde ağlayan keman nağmelerini dinleyip iyice depresyona girmeyelim diye ...  İşte böyleee..

Eğer bitirebilirsem elimde yeğenim için ekimde başlayıp bitiremediğim beresini, şalını  sizlerle paylaşmayı istiyorum. Bitirememdeki sebeplerden  biri her başladığım modelde bir  aksilik cıkması ve  kahverengini hiç sevmeyişim. Güzel ve  çoğu renkle uyumlu olabilir ama beni örerken koyu renkler  çok sıkıyor . Yeğenim o renk seviyor diye başladım inşallah önümüzdeki ekime  kadar bitecek :)) Elimde bir işim daha var ama sürpriz onu acıklamıyorum :))

6 yorum:

  1. canım çok geçmiş olsun herkeste aynı şikayet iyice salgın hale geldi.
    sevgiler

    YanıtlaSil
  2. Canım çok çok geçmiş olsun dediğin gibi grip illeti bir girdimi gidene kara insanı mahvediyor.İnşallah biran önce İyileşirsiniz.
    Fiyatlar hakkında yazdıklarına bende katılıyorum inan bende anlam veremiyorum ve birde sinirleniyorum.
    Bu arada sürpriz ne ise bekliyorum.sevgiler

    YanıtlaSil
  3. Cok gecmis olsun. Bu bahaneyle soylemek istedim:) Sizden ozendim ben de orgu aldim elime. Tum yaptiklariniz cok guzel. Ellerinize saglik...
    Gulden

    YanıtlaSil
  4. Arzucum, bu salgın çok fena. Hasta olan insanlar ikinci tur hastalığa başladı neredeyse. Çok geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  5. bir şarkı vardı eskiden
    heryer herşey güzel, huzur arıyorum
    kurtar beni demiyorum Allahım ne olur sabir ver. aynıı bu moddayım :))
    eşim sağolsun hastalanınca cok mızmız oluyur. sabah uyanında yaprak sarma, öğlen balık akşam köfte piyaz istiyor hastalk nasılsa iştah acıyor anlamadım gitti. hastayamı zor bakana mı acaba :))

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...