Sayfalar

3 Ocak 2011 Pazartesi

Saçımın Renkleri :)


İşte benim birkaç yıl içindeki sac rengimle ilgili değişiklikler.. İlk resimdeki kendi saç rengim  daha sonra röfle  yaptırmıştım zaten yetişkinlik  hayatımın hemen hepsi  röfle ile geçti. 
Yaş ilerledikce sarı sac daha bir çökmüşgibi gösteriyor  değişiklik olsun diye kızıl yaptım Şarap kızılı yada  o  tonlardaydı tam adını hatırlayamadım Sonra sokakta kırmızı saçlarıyla dolaşan bir kadın gördükten sonra bu  renkten hemen soğudum. O  kadar kötüydü ki o kadının  saç rengi fazla  bakamadım bile.
 Ya güneş  ışığında benimkide bu kadar kötü  duruyorsa.. Son olarak Cumartesi gecesi  Garnier Arzum Onan'ın resminin olduğu Çikolata kahveden boyadım. Görünüşte kestane gibi ama ışık  vurdukca kahve ve kızıl yansıyor aynı kutudaki rengi aldı.
Güzel renk  ama beni sert gösteriyor  koyu tonlar.ben pek  sevemedim bu renkte fazla kalmam diye düşünüyorum. Yukardaki resme  bakınca doğal saç rengimle cikolata kahve biraz benziyor  gibi geldi ama ya kestirmem  lazım yada balyajla hareket verdirmek lazım..

9 yorum:

  1. ablacım röfleli saçınız daha hoş duruyor resimde bence ama deyişiklikte lazım sadece fikrimi söylemek istedim sevgiler:)))

    YanıtlaSil
  2. bencede röfleli saç daha çok yakışmış arzucum ama gerçekten makyaj yoksa röfleli saç insanı çok solgun ve çökmüş gösteriyor ama yine de ben kendime daha çok yakıştırıyorum bence sanada çok yakışmış :)
    sevgilerimle öpüldün şeker ...

    YanıtlaSil
  3. Canım senin taban renk açık renk olduğu için tutmuş sanırım koyu renklere uygulanmıyor bu garner valla ben hiç boyamayacağım sanırsam saçımı :) güle güle kullan canım benim

    YanıtlaSil
  4. Canım kahve tonu bence güzel olmuş gibi senin kendi saç renginde çok güzel bir renk.
    Kestirme konusuna gelince ben dün yine sıfırladım saçları:))Oğlan bebesine döndüm...
    Sen her halinle güzelsin canım benim:))

    YanıtlaSil
  5. bence ya kahve kalsın yada röfle ikisi arasında tercih yap.içine nasıl sinerse en güzeli öyledir bence.

    YanıtlaSil
  6. röflelli halin çok yakışmış bence tabii:)

    YanıtlaSil
  7. yorumlarınız için cok teşekkür ederim zaten genelde de röfleyi yakıştırırlar bana burdada coğunluk öyle :) bana bir daha ki ay kuaför yolları gözüktü o zaman :))

    YanıtlaSil
  8. cnm röfleli saçların daha hoş olms bırde sacını değşik model kestırırsın tam değşim olur dımı ama:)

    YanıtlaSil
  9. hamarat abla yorumunu yenı okudum ay bıldımız sıfırmı yaptın saçları neden ayol nasıl cesaret ettın:)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...