Bardakta satılan mısırları evde hazırlamak daha ekonomik ve cok daha lezzetli :) Dondurulmuş mısırları benmari usulu ısıtıyoruz. Buhar sepetiniz varsa o daha iyi olur tabiki. İçine istediğiniz lezzetleri damak tadımıza göre katıp afiyetle bol bol yiyoruz. Ben yağ, tuz, sarımsak ve parmesanı haşlanmış mısırda cok seviyorum
Biz de yazın yetiştirdiğimiz mısırları taneleyip haşlıyoruz, sonra torbalayıp dondurucuya atıyoruz, kışın ya şekerle, ya da tuzla, ya da salatayla, ya da çorbada yiyiyoruuuuuz :))
YanıtlaSilSade Lütfen :) mısırın haşlanöışı, közlenmişi, patlamışı her türlüsüne bayılırım. Bu yeni moda bardak mısırları da çok seviyorum ama yerken kafamda hep bir soru işareti. Evde tüketmek en iyisi. Size de afiyet şeker olsun.
YanıtlaSilafiyet olsun en güzeli tabiki kendi hazırladığımız mısırlar :)
YanıtlaSilbende azcık tereyağ biraz tuz biraz ketçaplı seviyorum ama kokusu çokgüzel oluyor yaa :):)
YanıtlaSil