Sayfalar

28 Ocak 2010 Perşembe

Neyi Paylaşamıyoruz?

Evde boş vakit buldukça elişleri ile oyalıyorum kendimi. Amacım değişik giyinmekten çok , rahatlamak kalbimi fitne fesatla doldurmaktansa,  komşuya gidip birilerini çekiştirmektense, kayınvalidem şöyle yaptı falanca böyle dedi diye akşamları eşimin beynini kemirmektense birşeyler örüyorum. tamamlanmasada örüyorum. Kafam birşeye bozulduğunda elimdekini kenara koyup yenisini başlıyorum. Ördükçe dağılıyor kasvetim..
Bazen de efkar dağıtalım iki lafın belini kıralım deyip sanal dünyanın sokaklarına atıyoruz kendimizi... Bazen bildiğimizi paylaşmak bazen yeni şeyler öğrenmek için..
Gün geliyor maaşlı memur gibi günde 10 saatten fazlasını harcıyoruz takip ettiğimiz forumlara.. Çoğumuz daha biribirimizin yüzünü görmemişken belki bildiğimiz isimler bile sahteyken en önemlisi güzellikleri paylaşmak varken bu çekememezlik, huzursuzluk adı her ne ise neden?

Birisi hevesle bir işe başlamışken bir cümle ile onu alaşağı etmek bir marifetmidir merak ediyorum?  Bu ay içinde tam 5 farklı konuda başıma geldi. Bana kimse dokunmasa da ben keyifle örgülerimi örsem dertlerimden arınsam olmaz değil mi? İlla birileri gagasını batıracak. Laf sokmasalar gizli kapaklı birşeyler yapacaklar işkillendirecekler insanı.
Bende kör sağır olamıyorum damarıma basan cevabını alması lazım. Onlara, onlarda insanmış gibi davranmak lazım...
Ben iş hayatında böyle durumlardan bunaldığım için işi bıraktım özel hayatımda bu tarz insanları hayatımdan çıkarmaya özellikle gayret ediyorum bu sefer seçmeceleri sanaldan buluyorum . Fakat sevindiğim 2 nokta var. İlki bu seçmeceler sadece bana değil yağcılık yapamayan pohpohlamayan herkese musallat oluyorlar İkincisi bu sayede daha hızlı örüyorum :)

6 yorum:

  1. cok ne yazik ki arzucugum, düzelmeyede niyetleri yok, bos ver sen örmene bak :))

    YanıtlaSil
  2. kuzummm nolduuuuuu???kim damarına bastı???

    YanıtlaSil
  3. CANIMMM İÇİNİ DÖKMÜŞSÜN .SEN İŞİNE BAK CANIM HERKESİN İLLAKİ SÖYLEYECEK SÖZÜ OLUR.GEREKLİ OLSA DA OLMASA DA. ÖPÜYORUM.

    YanıtlaSil
  4. CANIMMM İÇİNİ DÖKMÜŞSÜN .SEN İŞİNE BAK CANIM HERKESİN İLLAKİ SÖYLEYECEK SÖZÜ OLUR.GEREKLİ OLSA DA OLMASA DA. ÖPÜYORUM.

    YanıtlaSil
  5. CANIMMM İÇİNİ DÖKMÜŞSÜN .SEN İŞİNE BAK CANIM HERKESİN İLLAKİ SÖYLEYECEK SÖZÜ OLUR.GEREKLİ OLSA DA OLMASA DA. ÖPÜYORUM.

    YanıtlaSil
  6. teşekkür ederim canım evet içimi döktüm okudukca rahatlıyorum :)

    YanıtlaSil

Yorumlarınızı okumaktan mutlu oluyorum Düşüncelerinizi lütfen benimle paylaşın

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...